cd

Onze zorgverlening

Het verlenen van zorg zit in ons bloed. Samen met onze collega’s en de professionals bij onze partners zorgen we ervoor dat de wereld van de cliënt elke dag weer een beetje beter, makkelijker en leuker wordt. Dit doen we altijd Gastvrij, Kundig & Authentiek.

Alleen samen kunnen we de kwaliteit die wij graag willen toevoegen aan leven en werken in de zorg realiseren. Zit het zorg verlenen ook in jouw bloed en wordt jij enthousiast van deze afwisseling in je werk? Kom samen met ons de dag van cliënten elke keer een beetje beter maken.

Bekijk hier alle actuele vacatures

Werken in de ouderenzorg

Medical werkt voornamelijk in de ouderenzorg. Zowel intramuraal als extramuraal zorgen onze professionals er voor dat cliënten zich op hun gemak voelen en de zorg krijgen die zij nodig hebben. Iedere situatie is uniek en elke dag is weer anders, dat vraagt ook om een andere aanpak. Toch is er altijd iets positiefs. Wij willen helpen om een oplossing te vinden en houden ervan om mensen een prettige dag te bezorgen. Onze zorgprofessionals bewegen mee met de situatie waarbij het welzijn van de cliënt altijd voorop staat.

Dialoog en vertrouwen, met het oog voor de menselijke aspecten van het werken in de zorg. Dat is waar zorgverlening bij Medical voor staat. Meer weten over zorgverlening bij Medical Groep?

Partnerschap: denken in oplossingen

Vanuit partnerschap werken we samen aan duurzame oplossingen voor de cliënt. Samen plannen ontwikkelen, uitvoeren, borgen en evalueren voor een stabiele situatie en een menswaardige toekomst. Dit betekent dat we samen met zorgpartners, mantelzorgers en andere experts kijken naar de behoeften van de cliënt en de manier waarop we de beste zorg kunnen leveren.
Samen begrijpen wat de uitdaging is en hoe we kunnen helpen om aan de zorgbehoefte van de cliënt te voldoen. Kijken naar wat er wél mogelijk is en hierbij de juiste professionals in te schakelen. Dat is waar zorgverlening bij Medical groep voor staat.

Kwaliteitszorg en specialisten

Als zorgpartner hebben we een verantwoordelijkheid over de gezondheid en het welzijn van de cliënt. Daarom is het belangrijk dat de geleverde zorg uitstekend is en de zorgverlener precies weet wat hij doet. Deze kwaliteit waarborgen we door het opleiden en trainen van onze medewerkers en specialiseren van medewerkers binnen een bepaald vakgebied.

Door het inzetten van gespecialiseerde basis- en GZ-psychologen, orthopedagogen en basisartsen zorgen we er voor dat we dieper in kunnen gaan op de zorgvraag en vanuit expertise een plan op kunnen stellen. Door deze specialisten aan te bieden vanuit Medical bieden we de mogelijkheid om snel te schakelen binnen projecten en behouden we de kwaliteit van de zorg die wij belangrijk vinden.

Opleiden

Iedere medewerker bij Medical is heeft de benodigde kennis en vaardigheden binnen de verpleging. Onze professionals hebben dan ook jaarlijks meerdere trainingen om hun kennis up-to-date te houden. Benieuwd naar deze trainingen?

Meer informatie over onze trainingen

Contactformulier