Wil jij ook aan de slag bij de Beste Werkgever in de zorg? Wil jij, door middel van elke gewerkte dienst, sparen voor supergave producten uit onze bonusshop en eventueel rondrijden in een mooie leaseauto? Ook word je bij ons een trede hoger ingeschaald dan bij je vorige werkgever!

ZORGPROFESSIONAL EN REGELAAR INÉÉN

Ben jij die zorgprofessional die zoveel mogelijk neventaken naar zichzelf toetrekt? Ben jij vaak, zonder dat dit ergens officieel is vastgelegd, het aanspreekpunt voor je team als er iets mis is? Sta jij vooraan als er een teamuitje georganiseerd moet worden? Zeg jij hier volmondig ‘JA’ op en maakt het je ook nog eens gelukkig? Lees dan vooral snel verder.

Medical Groep is namelijk op zoek naar een zorgprofessional en regelaar inéén voor de nieuwe vestiging in Noord-Holland. Ik hoor je denken; een wat? Verderop in de vacature leggen we de functie uitgebreid uit. Omdat Medical Groep hard aan het groeien is, is er in Egmond aan Zee een vestiging geopend. Dit is de 3de vestiging van Medical Groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heerenveen en er is nog een vestiging in Albergen. Wij geloven sterk in persoonlijk contact en aandacht en om deze reden willen wij ook in Noord-Holland klaar staan/zichtbaar zijn voor onze zorgprofessionals door middel van een vestiging. Aandacht voor onze collega’s staat bij ons voorop. We zijn één van de beste werkgevers van 2018-2019 geworden en hebben daarom het keurmerk Beste Werkgever. Dit succes willen we graag voortzetten in Noord-Holland!

Het is een nieuwe functie waarvoor wij eerlijk gezegd nog geen passende naam gevonden hebben. Wat ons betreft past de titel ‘Zorgprofessional en regelaar inéén’ het beste. Geen intercedent? Nee, in onze ogen is het meer dan dat. Waarom? Omdat je voor deze functie moet kunnen overtuigen, inspireren én je passie voor werken in de zorg moet kunnen overdragen aan je toekomstige collega’s. In deze functie heb je namelijk een belangrijke rol; dankzij jou is de droombaan van elke zorgprofessional voortaan binnen handbereik. Dat jij hiervoor alles op alles zet vinden wij bewonderingswaardig. Samen met jouw creativiteit en overtuigingskracht kunnen we onze zorgprofessionals pas écht blij maken.

In deze baan vind je veel afwisseling, want je staat niet constant op de werkvloer. Je werkt elke dag nauw samen met zowel de zorgprofessional als onze klanten. Je bent proactief en creatief in het vinden van zorgprofessionals. Je weet ze te enthousiasmeren voor een baan bij de zorginstellingen die Medical Groep bedient. Je voert intakegesprekken en bent het eerste aanspreekpunt. Door je zorgachtergrond ben je een waardig gesprekspartner voor onze klanten en medewerkers. Je voert zakelijk én laagdrempelig gesprekken. Om feeling te houden met de zorg verwachten wij dat je in de beginfase een x aantal uren meedraait op de werkvloer. Zo ziet je baan als zorgprofessional en regelaar inéén bij Medical Groep eruit!

Waarom werken bij Medical Groep?

Medical Groep is al bijna 20 jaar de verbindende factor tussen zorgmedewerker en zorginstelling. We helpen zorgprofessionals aan een baan waarbij de vrijheid om zelf te bepalen waar en hoeveel gewerkt kan worden voorop staat. Voor de zorginstelling bieden wij flexibele krachten. In sommige gevallen detacheren wij personeel voor een langere tijd. Aan de zorgprofessionals bieden wij een uitdagende baan in zowel een extramurale als intramurale omgeving. We hebben een groot netwerk, bestaande uit verschillende zorginstellingen en ziekenhuizen in het noorden en oosten van Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland), Noordoostpolder en Noord-Holland.

Wat heb jij in huis?

Om te beginnen een goed humeur en stevige werklust. Met je communicatieve vaardigheden en representatieve verschijning krijg je iedereen mee en ben je een sprankelend visitekaartje van Medical Groep. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan blokkeer jij niet, maar ga je samen met je collega’s aan de slag om het op te lossen. Van fouten leert men toch?
Maar dat is niet alles. Jij hebt ook:
– Een afgeronde opleiding in de zorg;
– Een netwerk met hierin enthousiaste zorgprofessionals. Ook breid je je netwerk graag uit door nieuwe contacten te leggen;
– Een blij gevoel van binnen wanneer je zorgprofessionals én aansprekende zorgbedrijven kunt helpen;
– Het vermogen om je hoofd koel te houden in een uitdagende en soms ook hectische werkomgeving;
– Administratieve werkervaring in een vorige baan opgedaan.

Dit bieden wij jou


– Een uitdagende functie die zowel fulltime als parttime is in te vullen;
– Een plekje in een toegewijd team;
– Veel vrijheid om je eigen functie in te vullen;
– Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
– Een marktconform salaris, afhankelijk van je relevante werkervaring;
– Doorgroeimogelijkheden, omdat wij beseffen dat je niet op zoek bent naar een baan, maar naar een carrière.

Ga jij ervoor?

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Zie jij het als een goede volgende stap in jouw carrière? Stuur dan je CV en motivatie naar werken@medicalgroep.nl of klik op de knop solliciteren. Heb je vragen? Deze kun je ook mailen naar werken@medicalgroep.nl.

FunctieZorgprofessional en regelaar inéén
OpleidingAfgeronde opleiding in de zorg
DienstverbandZowel fulltime als parttime mogelijkheden
LocatieEgmond aan Zee
ExtraLease auto bij contract vanaf 24 uur