Werken tijdens de zomermaanden - Medical Groep

Wil jij ook aan de slag bij de Beste Werkgever in de zorg? Wil jij, door middel van elke gewerkte dienst, sparen voor supergave producten uit onze bonusshop en eventueel rondrijden in een mooie leaseauto? Ook word je bij ons een trede hoger ingeschaald dan bij je vorige werkgever!

WERKEN TIJDENS DE ZOMERMAANDEN

Toen jij koos voor een opleiding in de zorg, deed je dit natuurlijk omdat je niet kunt wachten om andere mensen te helpen. Medical Groep begrijpt dat jij helemaal niet wilt wachten om je kwaliteiten in te zetten op de werkvloer. Om deze reden kun jij, als student Verzorgende IG of Verpleegkunde, al tijdens je opleiding in de zomerperiode bij ons aan de slag. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste studenten, van eerder genoemde opleidingen, die tussen mei en november aan de slag willen bij verschillende zorginstellingen in het noorden en oosten van Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland) en de Noordoostpolder.

Medical Groep heeft een groot netwerk bestaande uit verschillende zorginstellingen. Medewerkers van Medical Groep bepalen zelf bij welke instellingen ze aan het werk gaan en wanneer. Grote kans dat je zelfs na de zomerperiode voor een langere tijd bij ons in dienst kunt blijven. We kijken dan graag samen met jou naar de mogelijkheden. Een mooie investering in je toekomst dus!

Meer over Medical Groep

Medical Groep bestaat al bijna 20 jaar. We helpen zorgprofessionals aan een baan, waarbij de vrijheid om zelf te bepalen waar en hoeveel gewerkt kan worden voorop staat. Bij Medical Groep kun je zowel extra- als intramurale diensten werken. Medical Groep is actief in het noorden en oosten van Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland), Noordoostpolder en Noord-Holland.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen ben je bezig met je opleiding tot Verzorgende IG, MBO- of HBO-V (of je hebt deze recent afgerond). Je bent bekwaam in verschillende verpleegtechnische vaardigheden, passende bij het jaar waarin je zit. Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je minimaal je 2de studiejaar succesvol hebben afgerond. Het is afhankelijk van je studievoortgang en niveau voor welke functie je kan worden ingezet. Je zit nog (of net niet meer) op school en je kan niet wachten je kwaliteiten op de werkvloer in te zetten. Je bent leergierig en vindt ervaring in de zorg opdoen belangrijk.

Maar dat is niet alles. Jij hebt ook:

– een flexibele instelling. Je vindt daarnaast snel je draai in verschillende werkomgevingen;
– het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren;
– een rijbewijs (dit is een pre);
– minimaal drie aanééngesloten weken in de zomer vrij, die je graag bij ons komt werken. Wil je een langere tijd aan de slag? Dat kan altijd!

Dit bieden wij jou

Want daar ben je vast ook wel benieuwd naar 😊. Nou vooruit, daar komt ‘ie:

– Je bepaalt je eigen uren en diensten;
– Wij bieden je een uitstekend salaris en leuke extra’s;
– Je mag werken met verschillende doelgroepen in allerlei zorginstellingen;
– Jij kunt je helemaal op de zorg focussen door je eigen diensten te bepalen;
– Heb je geen eigen vervoer, een (huur)lease auto kan dan tot de mogelijkheden behoren;
– Tot slot ervaren onze werknemers een lagere werkdruk en doen daardoor met meer plezier hun werk!

Ga jij ervoor?

Voel jij, door het lezen van de vacature, een grote glimlach opkomen? Stuur dan zo snel mogelijk je cv en motivatie naar werken@medicalgroep.nl of solliciteer via de knop! Heb je nog vragen voor je wilt gaan solliciteren? Stel ze ook gerust via werken@medicalgroep.nl of bel ons op 088- 008 3400.

Sollicitaties kunnen eventueel via Skype plaatsvinden.

FunctieZomerbaan
OpleidingVIG, MBO-V of HBO-V
DienstverbandIn overleg
LocatieFriesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noordoostpolder
OptioneelLease auto in overleg
Vacature sluit op30-9-2019