cd

Kwaliteit als enige ambitie

Het is onze missie om het leven van de cliënt iedere dag een beetje beter, leuker en mooier te maken. Hierbij staat gastvrij, kundig & authentiek zorg verlenen altijd centraal. Zo dragen we met jou en zorgpartners in heel Nederland bij aan de zorg. Samen 100%. 

Medical Groep is gespecialiseerd in de menslievende zorg voor hulpbehoevenden op het gebied van verpleging en verzorging. Wij springen in op de vraag naar flexibele zorgprofessionals en bieden expertise en continuïteit, zowel in de intramurale als extramurale zorgverlening. 

Naast het leveren van expertise en capaciteit vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een betere zorg in de toekomst. Door nieuwe arbeidskrachten op te leiden en ons netwerk beschikbaar te stellen aan zorgpartners zorgen we samen voor betere zorg, nu maar ook in de toekomst. 

Medical Groep & Careflex Zorg Groep slaan handen ineen

26-01-2021

Medical Groep & Careflex Zorg Groep slaan handen ineen

Eind vorig jaar begonnen gesprekken en nu is het rond. Medical Groep & Careflex Zorg Groep slaan de handen ineen om zo samen verder te groeien én ontwikkelen.

Medical Groep is ontstaan vanuit de behoefte om innovatie & expertise in de zorg te combineren, om zo een bijdrage te leveren aan de uitdagingen in de zorgwereld voor zowel zorgprofessionals als zorgorganisaties.

De volgende stap: doorgroeien & ontwikkelen

Zo is Medical Groep gegroeid tot waar ze nu staan; een full-service partner voor iedere zorgorganisatie, met een eigen opleidingstak én een eigen planningstool voor zorgorganisaties.

Om met Medical Groep de volgende stap te zetten in de ontwikkeling en groei, is Medical Groep opzoek gegaan naar een partner in de zorg.  Deze partner is gevonden in de Careflex Zorg Groep.

Careflex Zorg Groep

De Careflex Zorg Groep is een organisatie die zich, met eenzelfde visie en passie als Medical Groep, richt op:

  • de zorg- en dienstverlening in de gedragsmoeilijke zorg;
  • de sectoren in de jeugdzorg;
  • gehandicaptenzorg;
  • ouderenzorg;
  • psychiatrie.

De Careflex Zorg Groep is gevestigd in Breda. Vanuit hier voorzien ze, vaak projectmatig, in passende oplossingen op uitdagende locaties in heel Nederland. Veelal wordt hierbij de zorg van de instelling tijdelijk overgenomen. Meer weten over de Careflex Zorg Groep? Kijk eens op hun website: www.careflexzorggroep.nl.

Nieuwe kansen

Deze samenwerking biedt mooie, nieuwe kansen voor beide organisaties. Waar mogelijk zoeken wij de samenwerking op en natuurlijk gaan we van elkaars kwaliteiten gebruik maken. Dit kan op praktische wijze, maar zal vooral vanuit strategische oogpunt beide organisaties veel brengen.

Nooit te oud om een stap te nemen in je ontwikkeling
Week tegen Eenzaamheid
Ellens ervaring met de BBL-opleiding Lerend Medewerker Verpleegkundige