cd

Kwaliteit als enige ambitie

Het is onze missie om het leven van de cliënt iedere dag een beetje beter, leuker en mooier te maken. Hierbij staat gastvrij, kundig & authentiek zorg verlenen altijd centraal. Zo dragen we met jou en zorgpartners in heel Nederland bij aan de zorg. Samen 100%. 

Medical Groep is gespecialiseerd in de menslievende zorg voor hulpbehoevenden op het gebied van verpleging en verzorging. Wij springen in op de vraag naar flexibele zorgprofessionals en bieden expertise en continuïteit, zowel in de intramurale als extramurale zorgverlening. 

Naast het leveren van expertise en capaciteit vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een betere zorg in de toekomst. Door nieuwe arbeidskrachten op te leiden en ons netwerk beschikbaar te stellen aan zorgpartners zorgen we samen voor betere zorg, nu maar ook in de toekomst. 

Friesland College en Medical Groep gaan samen studenten opleiden

13-02-2019

Friesland College en Medical Groep gaan samen studenten opleiden

School voor Service, Zorg,  & Welzijn als onderdeel van het Friesland College en Medical Groep gaan samen 36 studenten opleiden tot mbo-verpleegkundigen.

De twee organisaties willen op deze manier een bijdrage leveren aan de terugdringing van het tekort aan verpleegkundigen op de arbeidsmarkt. Zorgprofessionals uit de provincies Friesland, Groningen en Drenthe doen mee. Het eerste traject start op 1 april 2019.

Lees het hele artikel op Ondernemend Friesland.

Nooit te oud om een stap te nemen in je ontwikkeling
Week tegen Eenzaamheid
Ellens ervaring met de BBL-opleiding Lerend Medewerker Verpleegkundige