Vakantiewerk of bijbaan in de zorg - Medical Groep

Wil jij ook aan de slag bij de Beste Werkgever in de zorg? Wil jij, door middel van elke gewerkte dienst, sparen voor supergave producten uit onze bonusshop en eventueel rondrijden in een mooie leaseauto? Ook word je bij ons een trede hoger ingeschaald dan bij je vorige werkgever!

VAKANTIEWERK OF BIJBAAN

Bij Medical Groep begrijpen we dat jij je kennis zo snel mogelijk wilt inzetten. Niet pas na het afronden van je studie, maar gewoon per direct. Daarom hebben wij, voor deze enthousiaste studenten, altijd vakantiewerk of bijbanen beschikbaar. Medical Groep heeft een groot netwerk bestaande uit verschillende zorginstellingen. Medewerkers van Medical Groep bepalen zelf bij welke instellingen ze aan het werk gaan. Je bepaalt daarnaast ook je eigen rooster. Wil je maar een paar uurtjes aan de slag of wil je elk weekend bijverdienen? Het kan allemaal! Werk je liever alleen in de nacht of juist in de ochtend zodat je de rest van de dag kunt studeren? Ook dat is geen probleem. Jij werkt, dus jij bepaalt! Grote kans dat je zelfs na het afronden van je studie voor een langere tijd bij ons in dienst kunt blijven. We kijken dan graag samen met jou naar de mogelijkheden. Een mooie investering in je toekomst dus!

Meer over Medical Groep

Medical Groep bestaat al bijna 20 jaar. We helpen zorgprofessionals aan een baan, waarbij de vrijheid om zelf te bepalen waar en hoeveel gewerkt kan worden voorop staat. Bij Medical Groep kun je zowel extra- als intramurale diensten werken. Medical Groep is actief in het noorden en oosten van Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland), Noordoostpolder en Noord-Holland.

Wat heb jij in huis?

Om te beginnen ben je bezig met je opleiding tot Verzorgende IG, MBO- of HBO-V (of je hebt deze recent afgerond). Je bent bekwaam in verschillende verpleegtechnische vaardigheden, passende bij het jaar waarin je zit. Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je minimaal je 2de studiejaar succesvol hebben afgerond. Het is afhankelijk van je studievoortgang en niveau voor welke functie je kan worden ingezet. Je zit nog (of net niet meer) op school en je kan niet wachten je kwaliteiten op de werkvloer in te zetten. Je bent leergierig en vindt ervaring in de zorg opdoen belangrijk.

Daarnaast heb jij ook:
– een flexibele instelling. Je vindt daarnaast snel je draai in verschillende werkomgevingen;
– het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren;
– een rijbewijs (dit is een pré).

Dit bieden wij jou

Want hard werken moet natuurlijk beloond worden 😊. Wij bieden jou:
– Je bepaalt je eigen uren en diensten;
– Wij bieden je een uitstekend salaris en leuke extra’s;
– Bij een contract van 24 uur of meer is een leaseauto optioneel;
– Je mag werken met verschillende doelgroepen in allerlei zorginstellingen;
– Jij kunt je helemaal op de zorg focussen door je eigen diensten te bepalen;
– Tot slot ervaren onze werknemers een lagere werkdruk en doen daardoor met meer plezier hun werk!

Ga jij ervoor?

Voel jij dat een bijbaan bij Medical Groep jou op het lijf geschreven is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv en motivatie naar werken@medicalgroep.nl of solliciteer via de knop! Heb je nog vragen voor je wilt gaan solliciteren? Stel ze ook gerust via werken@medicalgroep.nl of bel ons op 088- 008 3400.

Sollicitaties kunnen eventueel via Skype plaatsvinden.

FunctieVakantiewerk of bijbaan
OpleidingVIG, MBO-V, HBO-V
ContractOnbepaalde tijd
LocatieFriesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noordoostpolder en Noord-Holland
ExtraMogelijkheid tot huurauto
Vacature sluit op30-09-2019