Vakantie en werk in Noord-Holland met verblijf - Medical Groep

Wil jij ook aan de slag bij de Beste Werkgever in de zorg? Wil jij, door middel van elke gewerkte dienst, sparen voor supergave producten uit onze bonusshop en eventueel rondrijden in een mooie leaseauto? Ook word je bij ons een trede hoger ingeschaald dan bij je vorige werkgever!

LEUKSTE ZOMERBAAN OOIT!

Vakantie vieren en werken in Noord-Holland

Medical Groep heeft de leukste zomerbaan ooit voor je in de aanbieding. Werken in de zorg, maar ook genoeg tijd om van je welverdiende zomer te genieten. Want wij weten als geen ander dat jij deze dubbel en dwars verdiend hebt na het keiharde bikkelen in de schoolbanken. Klinkt te mooi om waar te zijn? Is het niet! Medical Groep zoekt studenten Verzorgende IG en Verpleegkunde die tussen mei en november aan de slag willen in het mooie Noord-Holland. Woon je niet in Noord-Holland? No worries! Medical Groep heeft namelijk het verblijf in Bungalowpark Dirkshoeve al voor je geregeld! Hoe kom je vanuit je verblijf bij de zorginstelling waar je aan de slag gaat? Ook daar hebben we een oplossing voor. Er staat bij aankomst een (huur)leaseauto voor je klaar. Op deze manier kan jij je focussen op twee hele belangrijke dingen: zorg verlenen en genieten van je zomervakantie in Noord-Holland!

Medical Groep heeft een groot netwerk bestaande uit verschillende zorginstellingen. Medewerkers van Medical Groep bepalen zelf bij welke instellingen ze aan het werk gaan en wanneer. Wanneer je in één van de regio’s woont waar Medical Groep actief is, dan heb je grote kans dat je na deze periode zelfs voor een langere tijd bij ons in dienst kunt blijven. We kijken dan graag samen met jou naar de mogelijkheden. Een mooie investering in je toekomst dus!

Meer over Medical Groep

Medical Groep bestaat al bijna 20 jaar. We helpen zorgprofessionals aan een baan, waarbij de vrijheid om zelf te bepalen waar en hoeveel gewerkt kan worden voorop staat. Bij Medical Groep kun je zowel extra- als intramurale diensten werken. Medical Groep is actief in het noorden en oosten van Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland), Noordoostpolder en Noord-Holland.

Wat heb jij in huis?

Om te beginnen ben je bezig met je opleiding tot Verzorgende IG, MBO- of HBO-V (of je hebt deze recent afgerond). Je bent bekwaam in verschillende verpleegtechnische vaardigheden, passende bij het jaar waarin je zit. Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je minimaal je 2de studiejaar succesvol hebben afgerond. Het is afhankelijk van je studievoortgang en niveau voor welke functie je kan worden ingezet. Je zit nog (of net niet meer) op school en je kan niet wachten je kwaliteiten op de werkvloer in te zetten. Je bent leergierig en vindt ervaring in de zorg opdoen belangrijk.

Maar dat is niet alles. Jij hebt ook:
– een flexibele instelling. Je vindt daarnaast snel je draai in verschillende werkomgevingen;
– het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren;
– een rijbewijs (dit is een pré);
– minimaal drie aanééngesloten weken in de zomer vrij, die je graag bij ons komt werken. Wil je een langere tijd aan de slag? Dat kan altijd!

Dit bieden we jou

Want daar ben je vast ook wel benieuwd naar 😊. Nou vooruit, daar komt ‘ie:
– Je bepaalt je eigen uren en diensten;
– Wij bieden je een uitstekend salaris en leuke extra’s;
– Je mag werken met verschillende doelgroepen in allerlei zorginstellingen;
– Jij kunt je helemaal op de zorg focussen door je eigen diensten te bepalen;
– Na je werk kun je ontspannen of juist actief zijn in de mooie omgeving van Noord-Holland;
– Het verblijf in Bungalowpark Dirkshoeve wordt voor je geregeld;
– Een (huur)leaseauto zodat je, zelfs zonder eigen auto, makkelijk op je werk kunt komen;
– Tot slot ervaren onze werknemers een lagere werkdruk en doen daardoor met meer plezier hun werk!

Ga jij ervoor?

Zie jij jezelf al helemaal zitten in Noord-Holland? Wil jij na een dienst met enthousiaste collega’s lekker uitwaaien op het strand? Stuur dan zo snel mogelijk je cv en motivatie naar werken@medicalgroep.nl of solliciteer via de knop! Heb je nog vragen voor je wilt gaan solliciteren? Stel ze ook gerust via werken@medicalgroep.nl of bel ons op 088- 008 3400.

Sollicitaties kunnen eventueel via Skype plaatsvinden.

FunctieWerken en vakantie vieren!
OpleidingVIG, MBO-V, HBO-V
Dienstverbandin overleg
LocatieNoord-Holland
ExtraLease auto in overleg
Vacature sluit op30-9-2019