cd

Trainingen

Kwaliteit staat centraal bij Medical Groep. Daarom hechten we veel waarde aan de opleidingen en trainingen van onze zorgprofessionals. Bij kwaliteit gaat het niet enkel om de juiste uitvoering van verpleegtechnische handelingen, maar juist ook om de menselijke benadering van onze cliënten. De combinatie van communicatie, kennis én ervaring maakt onze zorgmedewerkers kundig.

De zorgvraag verandert continue en je bekwaamheid als zorgprofessional moet elk moment up-to-date zijn. Daarom zijn trainingen en opleidingen essentieel binnen de zorg. Medical Groep verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen voor zowel haar eigen zorgprofessionals als voor zorgprofessionals van andere zorgorganisaties.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Trainingen op maat

Bij onze trainingen staat niet enkel de handeling centraal, maar ook het verpleegkundig redeneren, situationeel handelen en het menslievend bejegenen. Want iedere cliënt verdient de juist aandacht, een luisterend oor en een scherpe analytische houding.

Een training kan op maat gegeven worden, bijvoorbeeld voor het opfrissen van kennis, of om een vaardigheid bij te leren. Medical Groep organiseert deze trainingen op haar eigen trainingslocaties, maar ook op locatie bij de zorginstelling. Bijvoorbeeld een trainingen palliatieve zorg, wondzorg of dementie. Meer weten over de mogelijkheden van een training op maat?

Kwaliteit: bevoegd én bekwaamheid

Werken in de ouderenzorg betekent werken met een kwetsbare groep cliënten. Wij controleren dan ook frequent de bevoegdheid én bekwaamheid van onze zorgprofessionals, alsook de verklaringen omtrent gedrag. Zo weten wij zeker dat wij als externe zorgpartner de kwaliteit én expertise kunnen bieden die de cliënt verdient. Zo geven we samen de beste zorg.

Elk moment van de dag up-to-date

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze zorgprofessionals altijd over de juiste kennis moeten kunnen beschikken, hebben zij 24- uur per dag toegang tot CareUp. CareUp is een Virtueel Skillslab waarin de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen, gebaseerd op de Vilans Kick-protocollen, geoefend én getoetst kunnen worden. Realistisch, praktijkgericht én 24-uur per dag toegankelijk vanaf elke locatie.

Contactformulier Trainingen