Full-service partner voor zorgorganisaties

Over Medical Groep

Medical Groep is ontstaan vanuit de behoefte om innovatie & expertise in de zorg te combineren om zo een bijdrage te leveren aan uitdagingen in de zorgwereld voor zowel zorgprofessionals als voor zorgorganisaties.

Het doel van Medical Groep is om samen het verschil te maken, zowel voor zorgorganisaties als voor zorgprofessionals. Dit doen we door uitmuntend werkgeverschap te combineren met onze expertise in de zorg en innovatie op het gebied van techniek en marketing.

Medical Groep is dé partner voor zorgorganisaties & zorgprofessionals op het gebied van scholing, planning en werk. Meer weten? Vraag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Wat kan Medical Groep voor u betekenen?

Medical Groep is uitgegroeid tot een full-service partner voor iedere zorgorganisatie. Zo is er een eigen opleidingstak voor zorgprofessionals: Ambinex (scholing & zorgcursussen) en CareUp (e-learning voorbehouden handelingen). En daarnaast is Planspider ontwikkeld, een planningstool voor zorgorganisaties.

Wat de uitdaging van uw zorgorganisatie ook is, Medical Groep biedt de oplossing. Medical Groep ontzorgt. Heeft u een uitdaging voor ons? Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden u de oplossing! Deze zorgorganisaties gingen u o.a. voor:

Een greep uit de diensten van Medical Groep

Tijdelijk zorgpersoneel
Heeft u tijdelijk zorgpersoneel nodig? Medical Groep kan de diensten en de daarbij horende verantwoordelijkheid van uw zorgorganisatie overnemen. Dit kan voor korte periodes, maar ook voor langere periodes. Lees hier meer over tijdelijk zorgpersoneel.

Op zoek naar verzorgenden of verpleegkundigen voor de intramurale zorgverlening of extramurale zorgverlening? Medical Groep heeft fantastische zorgprofessionals in dienst, die uw zorgorganisatie graag komen ondersteunen!

Scholing
Bekwame zorgprofessionals zijn betere zorgprofessionals. Daarom biedt Medical Groep ook scholing aan voor zorgprofessionals. Zowel in de vorm van cursussen, klinische lessen als workshops. Ook kunnen zorgprofessionals via Medical Groep accreditatiepunten behalen.

Naast fysieke scholing, is ook e-learning mogelijk. Zo biedt Medical Groep de mogelijkheid om de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen op elk moment van de dag, waar u maar wilt, te oefenen én toetsen. Lees hier meer over e-learning voor zorgprofessionals.

Diensten plannen
Het plannen van diensten in de zorg is vaak een uitdaging. Iedereen heeft andere contracten en wensen en dat moet dan ook maar weer net passen met de diensten die gedraaid moeten worden. Medical Groep heeft een handige plantool die ideaal is voor het plannen van diensten in de zorg. Lees hier meer over deze plan tool voor de zorg.

Opleiden zorgpersoneel
Medical Groep leidt samen met het Friesland College ook zorgprofessionals op tot bijvoorbeeld verzorgende IG’er of tot MBO verpleegkundige. Ga jij een zorg opleiding volgen via Medical Groep, dan krijg je er ook direct baangarantie bij! Bekijk de mogelijkheden op Werken bij Medical Groep.

Werving personeel in de zorg
Liever geen tijdelijk zorgpersoneel, maar gewoon medewerkers zelf in dienst nemen? Medical Zorg helpt ook met de werving & selectie van de juiste zorgprofessionals voor uw zorgorganisatie. Lees hier meer over werving & selectie voor de zorg.

Zo maakt Medical Groep het verschil

Medewerkerstevredenheid staat bij ons bovenaan. Want een tevreden medewerker werkt met meer passie en blijheid en dat voelt en merkt een patiënt ook! Dat onze medewerkers bij ons op 1 staan, bewijzen we doordat wij inmiddels al 3 jaar op rij uitgeroepen zijn tot de allerbeste werkgever in de zorg van Nederland. En hier zijn we natuurlijk enorm trots op!

Zorgprofessionals zijn bij ons in vaste dienst, maar hebben wel enorm veel vrijheid. Want wij weten dat iedereen naast het werk, ook nog een privé leven heeft. En het zorgen én ontzorgen zit ons in het bloed. Wij zetten ons hier dan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag voor in.

Welke HR-uitdaging op het gebied van zorg u ook heeft, Medical Groep is uw partner!

Vrijgesteld van BTW in de extramurale zorg

Snel in ad-hoc planning

Beste werkgever 2017, 2018 én 2019

Wilt u ook ontzorgt worden? Vraag nu een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.