Over ons - Medical Groep

De vreemde eend in het zorglandschap

Medical Groep pakt werken in de zorg anders aan. Op een manier die bij jou past. Dat doen we al 20 jaar. We werken samen met vooraanstaande zorginstellingen, in Noord-Nederland, Noord-Holland, Overijssel en de Noordoostpolder. Bij Medical Groep ben je in dienst. Van een 0 uren contract tot een contract van 32 uur, net wat je past. We bieden volop uitdagingen en leuk werk om uit te kiezen. Intra- en extramuraal en in de volle breedte van de zorg. 

Je mag ons een uitzendbureau noemen, maar dat zijn we niet

Bij ons heb je een vast contract met zekerheid, stabiliteit en leuke extra’s. Zo vraag jij makkelijk een hypotheek aan. Je werkt vaste uren die in jouw leven passen. Denk aan korte ad hoc diensten bij verschillende organisaties of een langere periode bij dezelfde zorginstelling. Samen maken we werken in de zorg weer leuk.

Optimale zorg voor uw cliënten

Bij Medical Groep bent u zeker van professionele medewerkers. Goed opgeleid en deskundig. Onze medewerkers lossen uw capaciteitsprobleem op. U kunt rekenen op zorgprofessionals met hart voor de zorg en hart voor uw cliënten.

U mag ons een uitzendbureau noemen, maar dat zijn we niet

Het is een klein verschil, maar wel met grote gevolgen. Wij nemen uw diensten en de daar bijbehorende verantwoordelijkheid van u over. Dit kan voor losse ad hoc diensten, maar ook voor een langere periode. Denk aan langdurige ziekte of zwangerschapsverlof bij uw vaste personeel. Samen maken we werken in de zorg weer leuk.

Ons team

Jos van Leeuwen

Algemeen directeur jvanleeuwen@medicalgroep.nl

Antonella ten Wolde – Quaranta

HR manager aquaranta@medicalgroep.nl

Marloes Geurts – Bakker

Hoofd planning mbakker@medicalgroep.nl

Elleke Veenstra – Rinsma

Intercedent & medewerker planning erinsma@medicalgroep.nl

Fenna Zwier

Management assistent fzwier@medicalgroep.nl

Harma de Jong

Bonusshopmedewerker kortingscode@medicalgroep.nl

Desiré Poll

Manager Scholing, Opleidingen & Cursussen dpoll@medicalgroep.nl

Marije Hof

Kwaliteitsmedewerker mhof@medicalgroep.nl

Ellis Merkelijn

Projectmanager Regionale Zorgpoule emerkelijn@medicalgroep.nl

Erik Schraven

Fleet Manager eschraven@medicalgroep.nl

Tessa Nicolai

Medewerker planning tnicolai@medicalgroep.nl

Hanane Boutzamar – Ikiri

HR - Directiesecretaresse hboutzamar@medicalgroep.nl

en nog heel veel onmisbare zorgprofessionals!

Wij werken samen met
Ambinex

De kennis van iedere zorgprofessional moet up-to-date zijn. Daarom bieden we, in samenwerking met Ambinex, de mogelijkheid om met zo min mogelijk drempels, flexibel in eigen tijd en in de bekende omgeving verpleegtechnische handelingen te oefenen en te toetsen. Het mobiele skillslab van Ambinex gaat naar verschillende locaties waar getoetst kan worden. Ambinex organiseert ook regelmatig cursussen.

CareUp

In samenwerking met TripleMotion Media en Ambinex creëerden wij CareUp. Het is ontstaan uit de behoefte om op een makkelijke en leuke manier verpleegtechnische handelingen te oefenen. CareUp is hét online leerprogramma waarmee je de handelingen volgens de Vilans KICK-protocollen snel meester bent. Ben je al bevoegd, dan haal je met CareUp accreditatiepunten. Je blijft bevoegd.