Opleiding tot MBO Verpleegkundige met baangarantie! - Medical Groep

Wil jij ook aan de slag bij de Beste Werkgever in de zorg? Wil jij, door middel van elke gewerkte dienst, sparen voor supergave producten uit onze bonusshop en eventueel rondrijden in een mooie leaseauto? Ook word je bij ons een trede hoger ingeschaald dan bij je vorige werkgever!

OPLEIDING TOT MBO VERPLEEGKUNDIGE MET BAANGARANTIE!

Om VIG’ers de kans te geven zichzelf verder te ontwikkelen en om de aansluitingsproblematiek tussen vraag en aanbod in de zorg te overbruggen is dit initiatief van Medical Groep tot stand gekomen. Medical Groep biedt jou, als VIG’er, namelijk de mogelijkheid om opgeleid te worden tot MBO Verpleegkundige. Het is de bedoeling dat je aan het werk gaat bij Medical Groep en één dag in de week in je eigen tijd aan de studie gaat. Deze theorie dag zal op een vaste dag en locatie plaatsvinden, afhankelijk van waar je medestudenten vandaan komen. Medio 2019 start deze opleiding en zal volledig gefinancierd worden door Medical Groep. Het traject duurt ongeveer 2,5 jaar en na het succesvol afronden van het traject ben je in het bezit van het diploma MBO V. Daarna word je een contract bij Medical Groep aangeboden.

LET OP: De opleiding is te volgen in twee regio’s. Het eerste traject zal studenten uit Groningen, Friesland en Drenthe opleiden. Het tweede traject vindt plaatst in Noord-Holland.

Over Medical Groep

Bij Medical Groep speelt flexibiliteit een grote rol, waardoor we altijd geïnteresseerd zijn in goede verpleegkundigen die graag flexibel willen werken. Wij bieden je met zekerheid een vast contract. Medical Groep heeft een groot netwerk in verschillende zorginstellingen en ziekenhuizen in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Overijssel en de regio’s Noordoostpolder en omgeving Apeldoorn. Dit biedt jou de mogelijkheid om bij veel verschillende instellingen binnen te kijken en leuke uitdagingen aan te gaan! Als verpleegkundige van Medical Groep stimuleer en ondersteun je de zelfzorg en kwaliteit van leven van de zorgvrager als gevolg van ziekte, stoornis, handicap of beperking. Het betreft zowel intramurale als extramurale zorg.

Wat bieden wij jou?

– Je eigen uren bepalen;
– Zekerheid op een vast contract voor het aantal uur dat jij beschikbaar bent;
– Een uitstekend salaris en leuke extra’s;
– Een leaseauto is bespreekbaar;
– Werken met verschillende doelgroepen;
– Regelmatig vrijblijvende bijscholing/workshops over een actueel onderwerp;
– Onze werknemers ervaren een lagere werkdruk en doen daardoor met meer plezier hun werk;
– Als medewerker kun je je helemaal op de zorg focussen.

Wat vragen wij jou?

– Je bent als Verzorgende IG gekwalificeerd;
– Je beschikt over recente werkervaring in de langdurige zorg;
– Je bent gemotiveerd en je wilt jezelf verder ontwikkelen;
– Je bent woonachtig in één van de volgende provincies of bent bereid er naartoe te reizen: Friesland, Groningen of Drenthe;
– Je hebt een flexibele instelling;
– Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer;
– Een rijbewijs is een pre.

 

Heb je belangstelling voor de opleiding? Solliciteer dan via de knop! Mocht je vragen hebben over de vacature dan kun je contact opnemen met Elleke Rinsma, Fenna Zwier of Desiré Poll via 088 008 34 00.

FunctieOpleiding tot MBO Verpleegkundige
OpleidingDiploma Verzorgende IG
ContractOnbepaalde tijd
LocatieFriesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland
ExtraLease auto bespreekbaar