Onze diensten - Medical Groep

Onze diensten

Besparen op personeelskosten

Zorgprofessionals

Kiezen voor Medical Groep betekent dat u bespaart op personeelskosten. U betaalt niet door bij ziekte en loopt geen risico dat medewerkers recht krijgen op een arbeidscontract. Ook kosten voor opleidingen en scholing worden door Medical Groep betaald. Daarnaast hoeft u in sommige gevallen geen btw te betalen. Wat wel? Een omslagfactor van het bruto loon (afhankelijk van het aantal zorguren). Wij volgen de hoofdlijnen van de CAO V.V.T. en zorgen uiteraard voor de verplichte afdracht van loonbelasting en sociale premies.

Nieuwe kennis opdoen

Scholing

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de nieuwste kennis op het beste moment in praktijk kunnen brengen. Of het nu gaat om vakkennis, mensenkennis, beroepshouding of om kennis van de omgeving waar de onderneming deel van uitmaakt. Medical Groep heeft eigen verzorgenden en (gespecialiseerde) verpleegkundigen in dienst die altijd ‘bij’ zijn. We organiseren regelmatig workshops en bijscholingen voor onze zorgprofessionals. Ook uw medewerkers kunnen hieraan deelnemen.

Makkelijk en snel online plannen

Plansysteem

Kiezen voor Medical Groep betekent kennismaken met het gemak van onze succesvolle en eenvoudige online planmodule. Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van ons plansysteem, hoeft u niet te bellen of te mailen over de bezetting van uw instelling. U heeft dan toegang tot onze medewerkers en kunt deze zonder ons inplannen. Het plansysteem selecteert de medewerkers die aan uw eisen voldoen en u kunt kiezen uit de beschikbare zorgprofessionals. Via deze planmodule heeft u ieder moment overzicht in de personele bezetting van de organisatie.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Maak ook gebruik van onze diensten. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op