Werving & selectie voor de zorg

Tijdelijk of vast personeel in de zorg nodig? Medical Groep Recruitment helpt!

Op zoek naar de juiste zorgprofessional voor uw zorgorganisatie? Medical Groep heeft een unieke werving & selectie zorg formule waarmee ze elke zorgorganisatie snel kan helpen aan de juiste kandidaat. Zo combineert Medical Groep haar expertise van de zorgsector, met haar expertise in de online marketing en haar persoonlijke netwerk.

20 jaar ervaring in de zorg

15 jaar ervaring in online marketing

Groot netwerk zorgprofessionals

Succesvolle werving & selectie

Recruitment door Medical Groep

Of u nu op zoek bent naar verzorgende IG’ers, verpleegkundigen, helpenden of specialisten in de zorg, Medical Groep helpt u bij het vinden van de juiste zorgprofessional. Hoe? Dat leest u hieronder!

1. Wij zoeken de beste match
Hoe werkt werving & selectie bij Medical Groep? Als eerste geeft u aan naar welke zorgprofessional(s) u op zoek bent. Medical Groep brand uw vacature en zet deze binnen én buiten haar netwerk uit. Elke sollicitant ontvangt van ons een reactie en de sollicitanten met de beste match nodigen wij uit voor een (digitaal) kennismakingsgesprek.

2. De beste match gaat bij u aan de slag
Wij stellen vervolgens de beste sollicitant(en) aan u voor. Is iedereen enthousiast? Dan krijgt de sollicitant een contract aangeboden en kan hij/zij bij jullie aan de slag.

3. “Geen klik, nieuwe match garantie”
En mocht het nou niet klikken met uw nieuwe zorgprofessional binnen de eerste maand, geen zorgen! Wij nemen deze zorgprofessional direct van u over en gaan opzoek naar een nieuwe match. Want wij weten zeker dat de zorgprofessionals die wij aannemen goed in hun vak zijn, daarom bieden wij deze garantie!

Zo bent u zeker dat wij de juiste match vinden en de sollicitant is zeker van een baan! Dat is wel zo fijn voor beide partijen. Meer weten? Neem contact met ons op!

Voordelen werving & selectie Medical Groep

Kiest u voor Medical Groep, dan kiest u voor een partner. Want wij geloven dat je samen het beste resultaat behaald. Medical Groep werkt net even anders dan andere recruitmentbureau’s.

Wij zijn echte specialisten in recruitment in de zorg. Dat kunnen wij zeggen, omdat wij al meer dan 20 jaar ervaring in de zorg hebben en een eigen team van 80+ zorgprofessionals hebben. Wij weten dus precies hoe we de juiste zorgprofessional moeten vinden!

Waarom recruitment via Medical Groep

✔      + 20 jaar ervaring in de zorg
✔      + 80 zorgprofessionals zelf in dienst
✔      +15 jaar online marketing kennis

Recruitment gaat al lang niet meer enkel via het hebben van een eigen netwerk. U moet weten hoe u de potentiële sollicitant via de nieuwste kanalen kunt bereiken. Medical Groep heeft meer dan 15+ jaar ervaring in de online marketing en kent alle marketing kanalen op haar duimpje.

Zo weten wij precies waar wij welke zorgprofessional kunnen bereiken en met welke boodschap. Efficiënt, effectief en succesvolle werving en selectie noemen we dit! Ook gebruik maken van onze succesformule in de recruitment voor de zorg? Neem contact met ons op!