Zorgprofessionals op 'uitzendbasis' nodig?

Uitzendbureau zorg Medical Groep

Medical Groep is geen uitzendbureau in de zorg, maar een zorgondernemer die in onderaanneming werkt. Het grote verschil is namelijk dat zorgprofessionals bij Medical Groep in vaste dienst zijn. Zo ontvangen zij een vast salaris, ongeacht of ze wel of niet ingezet worden. Dat is onze manier van werken: zekerheid voor de zorgprofessional en lekker flexibel voor u als zorgorganisatie!

U kunt Medical Groep ook wel zien als full service partner. Hierbij staat kwaliteit, betrokkenheid en snelheid voorop, want wij weten als geen ander hoe het werk in de zorg gaat.

Heeft u tijdelijk extra personeel nodig voor een langere periode of adhoc, bijvoorbeeld door ziekte of verlof, of door een verhoogde zorgvraag? Ook het op korte termijn inzetten van zorgprofessionals’ behoort tot de mogelijkheden van de diensten van Medical Groep.

U kunt bij Medical Groep zowel voor een kortdurende als een langere periode verzorgenden en verpleegkundigen in onder aanneming krijgen, net hoeveel capaciteit u nodig heeft. Op zoek naar een andere functie of meer weten over de mogelijkheden van zorgprofessionals op basis van onder aanneming? Neem contact met ons op!

Waarom flexibel inhuren?

Lagere loonkosten
Zo betaalt u als werkgever (zorgorganisatie) enkel de werkelijk gewerkte uren. Dit kan voordeliger zijn dan iemand in loondienst nemen, waar u ook moet betalen voor de niet-gewerkte uren, zoals bij ziekte en feestdagen.

Veel flexibiliteit
Zorgprofessionals van Medical Groep zijn zeer flexibel in te zetten. Dus heeft u voor een korte periode extra handen nodig, of slechts voor enkele diensten? Geen enkel probleem, alles is mogelijk bij Medical Groep!

Minder administratieve lasten
U hoeft geen vacature uit te zetten met hele selectieprocedure. Ook heeft u minder werk van de verloning, dat doen wij allemaal voor u. Kortom, u kunt zich focussen op uw core business.

Minder risico
Als werkgever loopt u minder risico, bijvoorbeeld bij het doorbetalen van kosten bij zieke werknemers. Maar ook omdat u met flexibele diensten makkelijker de kosten per project kunt bepalen, zo staat de marge minder snel onder druk.

Voordelen van zorgmedewerkers inhuren via Medical Groep

Bij Medical Groep zien wij onze medewerkers niet als uitzendkrachten, maar als zorgprofessionals. Het zijn allemaal zorgprofessionals met passie en een hart voor de zorg die zich 100% zullen inzetten.

Direct zorgprofessionals beschikbaar
Aangezien Medical Groep zelf een grote groep zorgprofessionals in dienst heeft, is er altijd iemand beschikbaar om bij uw zorgorganisatie ingezet te worden. Dat betekent geen lange wachttijden, maar gewoon snel de beschikking over een paar extra handen op de werkvloer.

Beste werkgever van 2017, 2018 en 2019
Bij Medical Groep staat de zorgprofessional voorop, want een blije medewerker werkt met plezier en dat ervaart ook de patiënt! Niet voor niets is Medical Groep inmiddels al 3 jaar op rij uitgeroepen tot de allerbeste werkgever in de zorg!

Bevoegde & bekwame zorgprofessionals
Medical Groep heeft scholing in eigen huis. Zo kunnen medewerkers van Medical Groep onbeperkt voorbehouden handelingen oefenen én toetsen. Maar ook deelnemen aan zorg cursussen en trainingen. En zo heeft u altijd de beschikking over bevoegde en bekwame zorgprofessionals.

Wat onze zorgprofessionals van ons vinden

Door als verpleegkundige te mogen werken bij Medical Groep is mijn kennis en ervaring breed geworden. Er is een goede balans tussen werk en privé, en mijn eigen persoonlijkheid wordt gezien. Medical Groep weet waar mijn zwakke en sterke punten liggen. Medical Groep heeft hart voor onze medewerkers door ons te zien als mens en niet alleen als verpleegkundige. Ik ben trots om te mogen werken bij Medical Groep.

Judith - Medical Groep
Judith
Verpleegkundige

Doordat ik op verschillende locaties bij diverse zorginstellingen werk, blijf ik mij ontwikkelen. Het houdt mij scherp en ik leer elke dag. Medical Groep stimuleert mij om het maximale uit mijzelf naar boven te halen. Bij Medical Groep kan ik de zorgvrager centraal stellen, want op het moment dat je iets voor een ander doet, heb je ook iets in jezelf aangeraakt. Dat geeft het leven waarde.

Mathew Medical Groep
Mathew
Verzorgende

Meer weten over de uitzendbureau diensten van Medical Groep? Neem contact met ons op!