Flexibele zorgprofessionals nodig?

Home » HR-oplossingen » Tijdelijk personeel zorg

Tijdelijk personeel in de zorg nodig?

Is er sprake van een tijdelijk personeelstekort bij uw zorgorganisatie, bijvoorbeeld door ziekte, zwangerschap of een toenemende zorgvraag? Medical Groep is uw partner voor tijdelijk personeel in de zorg.

Het is niet altijd even makkelijk is om de juiste zorgprofessionals te vinden. Medical Groep kan door de inzet van haar flexibele zorgprofessionals u voorzien van tijdelijk personeel in de zorg. Zo hoeft u zelf niet op zoek te gaan naar die extra verzorgende IG’er, helpende of verpleegkundige.

300+ Zorgprofessionals in dienst

Helpenden, verzorgende IG’ers en verpleegkundigen

Snel in ad-hoc planning: 24 uur per dag

Hoe werkt Medical Groep?

Medical Groep ontzorgt. Heeft u tijdelijk zorgpersoneel nodig? Medical Groep helpt u snel aan de juiste mensen. Dit doen we 7 dagen per week, 24 uur per dag. En dankzij onze eigen planningstool, weten wij direct wie wanneer beschikbaar is. Zo zijn wij mega flexibel.

✔ Bevoegde én bekwame zorgprofessionals
Bij Medical Groep zijn medewerkers vast in dienst. Zij draaien diensten bij een of meerdere zorgorganisaties, maar de gezagsverhouding ligt bij Medical Groep. Daarnaast heeft Medical Groep scholing zelf in huis. Zo zijn alle verzorgende ig’ers en verpleegkundigen altijd bevoegd én bekwaam.

✔ 7 Dagen per week, 24 uur per dag
Medical Groep kan snel het flexibele gedeelte van diensten van een zorgorganisatie overnemen. Zo is Medical Groep de onder aannemer in de zorg. Levert u als zorgorganisatie nu diensten aan, dan kan Medical Groep die dezelfde avond nog inplannen, ook in het weekend! Dat doen we gewoon 7 dagen per week, 24 uur per dag!

✔ Sinds 1999
Medical Groep is opgericht door mensen uit de zorg. Daarom kan Medical Groep ook altijd met u meedenken en weten wij hoe we u en uw zorgorganisatie kunnen ontzorgen. Dat doen we inmiddels al meer dan 21 jaar! U kunt zeggen dat wij een zorgorganisatie zijn met zorgprofessionals, maar dan zonder eigen cliënten (en zonder gebouw).

Kortom, bij Medical Groep kiest u voor kwaliteit, ervaring en snelheid. Wij werken niet met uitzendkrachten, maar hebben onze eigen flexibele zorgprofessionals met een hart voor de zorg. Meer weten over hoe wij u kunnen ontzorgen?

Waarom kiezen voor Medical Groep

✓ Flexibel en snelle inzet zorgprofessionals
Bij Medical Groep kunt u een zorgprofessional zeer flexibel ‘lenen’. Dit kan bijvoorbeeld voor 24 uur per week, voor een half jaar, maar ook voor een langere periode. Snel een verzorgende IG’er, verpleegkundige of ander personeel in de zorg nodig? Medical Groep kan snel schakelen en kan, in spoed gevallen, soms al binnen 24 uur de juiste zorgprofessional leveren!

✓ Scholing in eigen huis
Medical Groep heeft alles in eigen huis om te zorgen dat de zorgprofessionals bevoegd én bekwaam zijn in de meest voorkomende voorbehouden handelingen. Zo weten wij zeker dat onze zorgprofessionals hoge kwaliteit kunnen bieden.

✓ Zorgprofessionals in vaste dienst bij Medical Groep
Medical Groep biedt zorgprofessionals vaste contracten. Dit zorgt voor meer verbondenheid, kwaliteit en betrokkenheid.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw organisatie kan ondersteunen bij het vinden/ bieden van het juiste tijdelijke personeel in de zorg, neem dan nu contact met ons op.