Home » HR-oplossingen » Poolmanagement: flexwerkers in de zorg | Medical Groep

Wat is poolmanagement

Poolmanagement is het managen van een (grote) groep medewerkers die op verschillende dagen en tijden ingezet kunnen worden in een organisatie. U kunt het zien als een groep flexwerkers.

In het geval van poolmanagement in de zorg gaat het om een ‘vast’ groepje zorgprofessionals die beschikbaar zijn om bij te springen in uw zorgorganisatie wanneer nodig.

Poolmanagement bij Medical Groep

Medical Groep heeft eigen zorgprofessionals in dienst. Deze zorgprofessionals werken weer bij verschillende zorgorganisaties en kunnen zo dus enorm flexibel ingezet worden. Zo heeft Medical Groep altijd de beschikking over een grote groep flexwerkers in de zorg, die dus ook ingezet kunnen worden bij uw zorgorganisatie!

Voordelen poolmanagement
Poolmanagement is ideaal wanneer er fluctuaties zijn in de zorgvraag, of om bijvoorbeeld ziekte en verlof op te vangen. Maar ook om de continuïteit te waarborgen. Medical Groep zorgt voor een pool van ingewerkte zorgprofessionals voor uw zorgorganisatie die u kunt oproepen om in te zetten wanneer nodig.

Veranderende zorgvraag opvangen

Continuïteit waarborgen

Vrijgesteld van BTW in de extramurale zorg

Wilt u weten of poolmanagement iets is voor uw zorgorganisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Tijdens een adviesgesprek bekijken wij wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.