Personeelsplanning software zorgverlening

Planning personeel is cruciaal

Wist u dat planning cruciaal is voor het kunnen geven van de juiste zorgverlening? Alleen met een juiste planning kunt u er namelijk voor zorgen dat u de juiste zorgprofessional bij de juiste patiënten hebt én dat u over voldoende capaciteit beschikt.

Daarnaast draagt een goede planning ook bij aan goed werkgeverschap. Bij een goede planning wordt er namelijk ook rekening gehouden met de werk-privé balans.

Het eerlijk verdelen van diensten is niet altijd even makkelijk, denk maar eens aan de vakantieplanning van personeel en aanvragen voor vrije dagen. Daarnaast moet u ook rekening houden met de continue veranderende zorgvraag en eventuele ziekte onder het personeel.

Een verkeerde planning zorgt voor onnodige druk op de zorgprofessional en een mindere zorgverlening. Kortom, het hebben van een goede software voor de personeelsplanning is een must-have.

Medical Groep heeft daarom personeelsplanning software Planspider ontwikkeld. Een fantastische planningstool die veel mogelijkheden en flexibiliteit biedt. Meer weten over deze software? Neem contact met ons op!

De juiste software is fundamenteel

Het hebben van de juiste software voor het maken van planningen is fundamenteel, maar daarnaast moet u natuurlijk ook de juiste persoon achter de knoppen hebben zitten. Alleen als u deze gouden combinatie hebt, kunt u de volledige capaciteit uit uw medewerkers en zorgorganisatie halen.

Kies ook voor de gouden combinatie en begin met de juiste personeelsplanning software voor uw zorgorganisatie:

✔ Altijd de beschikking over de juiste zorgprofessional
✔ Draagt bij aan goed werkgeverschap
✔ Zorgt voor een goede werk-privé balans

Thuiszorg planning software

De personeelsplanning software Planspider van Medical Groep is geschikt voor iedere organisatie die te maken heeft met veel variabelen en/of afhankelijkheden in zijn/of haar planning, zo ook bijvoorbeeld de thuiszorg. Overigens kan deze planningstool ook prima gebruikt worden voor organisaties buiten de zorgsector.

Meer weten? Neem contact op!