Intramurale zorgverlening

Home » HR-oplossingen » Intramurale zorgverlening

Zorgprofessionals voor de intramurale zorg nodig?

Intramurale zorg is zorg binnen een zorgorganisatie. Deze vorm is het tegenovergestelde van extramurale zorg, waarbij de zorg bij de cliënt thuis gegeven wordt.

Veelal is er sprake van intramurale zorgverlening wanneer een cliënt niet meer thuis kan wonen en 24-uur per dag verpleging krijgt in een zorginstelling. Dit kan bijvoorbeeld in een ziekenhuis, verpleeghuis, verzorgingshuis, een instelling voor gehandicapten of een psychiatrische kliniek zijn. Medical Groep heeft zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in het verlenen van intramurale zorg.

Intramurale zorgverlening

Bij intramurale zorg zijn vaak lange wachtlijsten. Dit komt onder anderen omdat er bij de zorginstelling continue, 24 uur per dag, verpleging en/of zorg aanwezig moet zijn. Dit vraagt dus ook om een andere inzet van zorgprofessionals dan bij extramurale zorg.

Daarnaast is de vraag naar intramurale zorg bij verpleeghuizen en verzorgingshuizen erg toegenomen omdat het verblijf in ziekenhuizen veel korter is dan vroeger. Waar de revalidatie eerder deels in het ziekenhuis plaatsvond, is deze zorg nu verplaatst naar het verpleeg- en verzorgingshuis.

De voordelen van samenwerking met Medical Groep

Bij Medical Groep staat niet enkel de cliënt centraal, maar ook de zorgprofessional. Want een tevreden zorgprofessional zorgt voor tevreden cliënten, niet voor niets is Medical Groep al 3 jaar op rij uitgeroepen tot de beste werkgever in de zorg van Nederland!

Zorg verlenen zit Medical Groep in het bloed. En met meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies wat een zorginstelling nodig heeft. Het gaat dan ook niet om wat wij doen, maar om wat allemaal kan voor u! Dit zijn een paar van de voordelen van een samenwerking met Medical Groep:

Vrijgesteld van BTW in de extramurale zorg

Snel in ad-hoc planning

Beste werkgever 2017, 2018 én 2019

Meer weten over de mogelijkheden van het inzetten van zorgprofessionals van Medical Groep in de intramurale zorg? Neem vrijblijvend contact op!

Locaties voor intramurale zorg

Intramurale zorg wordt op verschillende locaties geboden. Veelal worden cliënten ingedeeld op basis van het hun zorgbehoefte. Zo zijn er zorginstellingen gericht op gehandicapten, op psychiatrie, maar ook zorgorganisaties voor ouderen, zoals een verpleeghuis en een verzorgingshuis.

Medical Groep heeft gemotiveerde en bekwame verzorgenden en verpleegkundigen klaarstaan die uw zorgorganisatie direct kunnen ondersteunen.

Waarom kiezen voor Medical Groep

✓ Flexibel en snelle inzet zorgprofessionals
Bij Medical Groep kunt u een zorgprofessional zeer flexibel ‘lenen’. Dit kan bijvoorbeeld voor 24 uur per week, voor een half jaar, maar ook voor een langere periode. Snel een zorgprofessional nodig voor intramurale zorgverlening? Medical Groep kan snel schakelen en kan, in spoed gevallen, soms al binnen 24 uur de juiste zorgprofessional leveren!

✓ Scholing in eigen huis
Medical Groep heeft alles in eigen huis om te zorgen dat de zorgprofessionals bevoegd én bekwaam zijn in de meest voorkomende voorbehouden handelingen.

✓ Zorgprofessionals in vaste dienst bij Medical Groep
Medical Groep biedt zorgprofessionals vaste contracten. Dit zorgt voor meer verbondenheid, kwaliteit en betrokkenheid.

Wilt u weten wat Medical Groep voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.