Detacheren zorg, maar dan nét even anders!

Op zoek naar een detacheringsbureau in de zorg?

Wil jij jouw team tijdelijk versterken met extra zorgprofessionals? Bij Medical Groep zijn de zorgprofessionals in vaste dienst. Ze zijn flexibel en werken graag op verschillende locaties. Zo is er veel afwisseling in hun werk!

Je kunt ons een detacheringsbureau in de zorg noemen, maar wij werken net even anders dan de klassieke detacheringsbureaus. Wij bieden een structurele, gepersonaliseerde zorgoplossing op maat.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verpleegkundige of een verzorgende ig die jouw zorgorganisatie tijdelijk komt ondersteunen? Medical Groep is jouw partner in de zorg, wij zetten graag een van onze zorgprofessionals tijdelijk bij jouw zorginstelling in.

5 Voordelen van detachering zorg medewerkers

✔ Continuïteit gewaarborgd
Jij als zorgorganisatie bent verzekerd van flexibele zorgprofessionals voor de afgesproken periode. Zo weet je zeker dat je altijd de beschikking hebt over voldoende zorg medewerkers en kun je de continuïteit van de zorgverlening waarborgen.

✔ Altijd gemotiveerde medewerkers
Door gebruik te maken van zorgprofessionals via detachering krijg je regelmatig nieuwe gezichten in je organisatie. De zorgprofessionals van Medical Groep hebben een hart voor de zorg, een frisse blik en zijn enorm gemotiveerd. Ze brengen graag nieuwe inzichten en frisse ideeën mee.

✔ Flexibiliteit & controle
Als zorgorganisatie ben je met detachering van zorgprofessionals heel flexibel. Je kunt makkelijk inspelen op bijvoorbeeld piekmomenten in de zorgvraag. En is er onverhoopt geen klik met de zorgprofessional, dan kan deze snel vervangen worden door een andere zorgprofessional.

✔ Tijdbesparend
Kies je voor detachering, dan heb je snel de beschikking over deskundige zorgprofessionals. Je hoeft namelijk niet zelf meer het proces van de sollicitatie te doorlopen. Je huurt gewoon snel een verpleegkundige of verzorgende in, die direct aan de slag kan voor jouw zorgorganisatie.

✔ Minder risico
De zorgprofessional is in dienst bij Medical Groep. Dit betekent dat jij als zorgorganisatie geen risico loopt bij ziekte of ontslag. Dit risico komt voor het detacheringsbureau, Medical Groep dus in dit geval.

Medical Groep: detacheringsbureau in de zorg

Medical Groep detacheert zorgprofessionals. Dat betekent dat de zorgprofessionals bij Medical Groep in (vaste) dienst zijn, maar deze vervolgens ‘verhuurt of uitgeleend’ worden aan een zorgorganisatie. Medical Groep is verantwoordelijk voor het uitbetalen van loon, ook als er even geen werk is, of als de zorgprofessional vakantie heeft.

Bij Medical Groep kun je terecht voor diverse specialisten in de zorg, zoals verpleegkundigen en verzorgende ig’ers. Een andere zorgspecialist nodig? Medical Groep denkt graag met je mee!

Waarom zorgpersoneel detacheren?

Heb je als zorgorganisatie tijdelijk behoefte aan extra handen in de zorg? Bijvoorbeeld door een piek in de zorgvraag, uitval door ziekte, of om een andere reden? Het medische personeel van Medical Groep is bevoegd én bekwaam in de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen. Daarnaast zijn ze enorm flexibel, want dat is waarom ze juist bij Medical Groep werken!

Door zorgprofessionals in te huren blijf ook jij flexibel en heb je altijd controle op de bezettingsgraad van je personeel. En zo weet je altijd zeker dat je pieken in de zorgvraag kunt opvangen! Meer weten? Neem contact met ons op!