Covid-zorgverlening

Zorgprofessionals met ervaring in corona-zorgverlening nodig?

De zorg voor een coronapatiënt is intensief. Door de specialistische behandeling en het stijgende aantal patiënten met corona, stijgt de vraag naar bekwame zorgprofessionals voor de Covid-zorgverlening.

Medical Groep kan jouw ziekenhuis en/ of Covid-huis helpen aan bevoegde én bekwame zorgprofessionals zoals verpleegkundigen en verzorgende ig’ers die ervaring hebben met de verzorging van coronapatiënten.

Wat kan Medical Groep voor jou betekenen?

Ontlasten eigen medewerkers
Specifieke zorgvraag aankunnen
Flexibel op- & afschalen

Meer weten wat Medical Groep voor jou kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Werken in de corona-zorgverlening?

Ben jij (oud) verpleegkundige of verzorgende en sta jij te springen om Nederland te helpen in haar strijd tegen het coronavirus? Meld je nu aan bij Medical Groep. Wij zorgen dat jij snel bevoegd én bekwaam aan de slag kan!

Waarom bij Medical Groep?

Scholing in eigen huis
Al vanaf 3 uur per week
Flexibel werken wanneer jij kunt

Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

“Het is best pittig om te werken op een Covid-afdeling. Niet het werken op zich, maar vooral wanneer er mensen komen te overlijden en wanneer er familie voor de ramen staat te zwaaien. Op deze momenten besef je dat het leven niet oneindig is.”

Michiel Tichelaar
Verpleegkundige

“ Ik schrijf mijn naam op mijn schort en doe speldjes in mijn haren. Zo herkennen de coronapatiënten mij. Ze noemen mij ‘die zuster met de mooie haren’.”

Helga Folkerts
Verpleegkundige i.o.

Ervaring met Covid-huizen & Covid-afdelingen

Het werken op een Covid-afdeling of in een Covid-huis maakt indruk. Het werk is intensief en zwaar. Het is een nieuwe manier van geven van zorgverlening waar soms ook specifieke verpleegtechnische handelingen bij komen kijken.

Tijdens de eerste golf van het coronavirus, begin 2020, zijn diverse verpleegkundigen en verzorgende ig’ers van Medical Groep ingezet in Covid-huizen en op Covid-afdelingen. Graag zetten zij bij deze tweede golf hun opgedane kennis en ervaring in om ook jouw zorgorganisatie te ondersteunen en ontzorgen.

Bevoegde én bekwame zorgprofessionals

Ervaring met Covid-zorgverlening

Heeft jouw ziekenhuis of COVID-huis verpleegkundigen en/of verzorgende ig’ers nodig met ervaring in de verzorging van coronapatiënten? Neem nu contact met ons op.

“Ik was vroeger militair. Het werken in een Covid-huis voelt alsof ik op missie in het buitenland ben. Mijn missie is de juiste comfort zorg bieden. Ik ben blij dat ik Nederland kan helpen in deze moeilijke tijd.”

Ester Maat
Verpleegkundige

Covid gerelateerde trainingen & scholing

Sinds begin oktober wordt er in vele zorgorganisaties preventief gewerkt met beschermende middelen zoals mondkapjes en handschoenen. Het op de juiste manier werken met deze persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en het hebben van de juiste kennis van de goede basishygiëne was nog nooit zo belangrijk.

Ambinex, de scholingstak van Medical Groep, organiseert de workshop ‘Zorgverlenen bij Corona’. Deze workshop organiseren wij natuurlijk voor onze eigen zorgprofessionals, maar kunnen we daarnaast ook organiseren voor jouw zorgprofessionals! 

Ook jouw zorgprofessionals zo goed mogelijk voorbereiden op het verlenen van Covid-zorgverlening in jouw zorgorganisatie? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.