cd

Specialistische functies

Medical Groep is als externe zorgverlener specialist in de ouderenzorg. Bij Medical Groep werken professionele verpleegkundigen, verzorgende IG’ers, maar ook begeleiders in de gehandicaptenzorg, basis- en GZ-psychologen, orthopedagogen en basisartsen. Professionaliteit, ervaring én menselijkheid zijn onze basisprincipes. Hiermee zorgen we er samen met onze partners voor dat de kwaliteit van de zorg voor onze cliënten hoog is én blijft. Kwaliteit is onze ambitie.

Neem contact met ons op

Samen voor de cliënt én elkaar

De cliënt staat bij ons centraal. Elke dag weer leveren wij de best mogelijke zorg. Dat doen we samen met onze partners en andere collega zorgprofessionals. Werken in de zorg is uitdagend, afwisselend en vraagt veel van je. Daarom wordt elke zorgprofessional van Medical Groep bijgestaan door een zorgmanager. Zo zorgen we samen voor elkaar en kunnen wij de maximale aandacht, zorg en kwaliteit garanderen voor onze cliënten.

Vergroten van de arbeidsmarkt

Het reguleren van de zorgvraag gaat hand in hand met het vergroten van het aantal kundige professionals. We leiden zelf professionals op voor de zorg en werken samen om zij-instromers en herintreders in de zorg te laten starten. Tevens dragen we bij aan het reduceren van de ongewenste uitstroom uit de (ouderen-)zorg.

Kennis delen is samen groeien

Medical Groep is naast externe zorgpartner, ook een partner op het gebied van scholing & onderwijs. Zo werkt Medical Groep samen met diverse hogescholen en universiteiten in heel Nederland. Wij vinden het belangrijk om kennis te delen, want alleen zo kunnen we samen de best mogelijke zorg én specialisten leveren aan onze cliënten.

Via onze opleidingstak Ambinex organiseren we regelmatige klinische lessen en trainingen voorbehouden handelingen. Niet enkel voor onze eigen zorgspecialisten, maar ook voor de zorgprofessionals van andere zorgorganisaties. Ook bieden wij onze zorgprofessionals onbeperkt toegang tot CareUp, een 3D-simulatie game waarmee op elk moment van de dag de meest voorkomende voorbehouden handelingen geoefend én getoetst kunnen worden.

Meer weten over specialistische functies bij Medical Groep?
Neem contact met ons op.