Trainingen & cursussen
voor de zorg

Home » Bijscholing zorg » Trainingen en cursussen

Meer weten over bepaalde vorm van zorg of bijscholing in een specifieke verpleegtechnische handeling? Medical Groep organiseert op regelmatige basis zorg cursussen en trainingen voor o.a. verzorgenden en verpleegkundigen.

De cursussen en trainingen worden gegeven op locatie bij uw zorgorganisatie, of op een locatie van Medical Groep. Dankzij het mobiele skilsslab van Ambinex, zijn wij enorm flexibel! Naast dat u tijdens zo’n zorg cursus meer leert over een bepaald onderwerp, kunt u ook kennis en ervaringen uitwisselen met andere zorgcollega’s, een win-win situatie.

Waarom zorg trainingen, workshops & cursussen bij Medical Groep?

Medical Groep is een full-service partner voor de zorgorganisatie. Dat betekent dat wij op elk gebied kunnen ondersteunen, zo ook op het gebied van scholing voor zorgpersoneel. Dit zijn de voordelen van Medical Groep:

Ervaring in de zorg (op de werkvloer)
Doordat wij zelf ook werkzaam zijn in de zorg, weten wij precies wat er speelt op de werkvloer en wat aandachtspunten zijn voor de zorgverlening. Hier spelen wij tijdens onze trainingen & workshops op in.

Mobiel skillslab
Daarnaast beschikken wij over een mobiel skillslab. Dat betekent dat wij dus ook gewoon bij u op locatie kunnen komen. Wel zo makkelijk! Liever een andere omgeving? Ook geen probleem, wij hebben diverse praktijkruimtes.

Klinische lessen, cursussen zorg
Het hele jaar door plannen wij klinische lessen bij Medical Groep op locatie en workshops, zorg cursussen en trainingen op diverse locaties in Nederland. Daarnaast kunnen er ook zorg cursussen en trainingen op maat gegeven worden. Denk bijvoorbeeld aan een workshop palliatieve zorg, of een klinische les over het ademhalingsstelsel.

Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk het actuele cursus aanbod op de website van Ambinex. Of neem contact met ons op voor bijscholing op maat: