E-learning zorg, voor bijscholing in de zorg

Home » Bijscholing zorg » E-learning zorg

Altijd bekwame zorgprofessionals

Een bekwame zorgprofessional is een betere zorgprofessional. Hij of zij verstaat haar vak en kan zonder aarzelen een verpleegtechnische handeling uitvoeren. Bijscholing in de zorg kan nu eenvoudig via e-learning, een zeer goed alternatief voor klassikale scholing!

Medical Groep biedt e-learning aan via een 3D simulatie game die de praktijksituatie nabootst. Met deze ‘game’ kunt u op elk moment van de dag, via je telefoon, tablet of computer, de meest voorkomende voorbehouden handelingen oefenen én toetsen.

Daarmee blijft uw zorgprofessional niet enkel bekwaam, maar behoudt hij/zij ook zijn/haar bevoegdheid. Alle verpleegtechnische handelingen zijn namelijk geaccrediteerd door V&VN. En naast het ontvangen van accreditatiepunten als ze een handeling met goed gevolg afgerond hebben, ontvangen ze ook een certificaat. 

Zo biedt Medical Groep de meest toegankelijke én meest praktijkgerichte e-learning voor de zorg! Weten hoe u deze e-learning voor uw zorgorganisatie kunt inzetten? Neem contact met ons op!

E-learning voor iedere zorgprofessional

Of iemand nu verzorgende, verpleegkundige, helpende, student of zzp’er in de zorg is, allemaal kunnen zij met de e-learning hun kennis snel en eenvoudig op pijl houden.

De verschillende verpleegtechnische handelingen zijn allemaal los van elkaar via de webshop van CareUp te koop. Lekker makkelijk, zo kunt u kijken welke verpleegtechnische handeling bij uw zorgprofessionals  passen en ze direct laten starten!

E-learning voor de zorgorganisatie

Voor zorgorganisaties is e-learning dé uitkomst voor het snel en gemakkelijk op pijl houden van de kennis van de zorgprofessionals. Iedere zorgorganisatie krijgt zijn/haar eigen portal met daarin een overzicht van alle zorgprofessionals.

De zorgprofessionals kunnen op hun eigen tempo, op hun eigen device, waar ze maar willen, starten met het oefenen én toetsen van de meest voorkomende voorbehouden handelingen. Bij het positief afronden van een voorbehouden handeling ontvangt de zorgprofessional een certificaat én accreditatiepunten.

 E-learning inzetten in uw zorgorganisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Voordelen van E-learning zorg

Geen fysieke samenkomsten
E-learning kent vele voordelen. Een van de grote voordelen is dat het fysiek samenkomen niet nodig is. Zo kan eenieder op zijn/haar eigen moment deelnemen aan de online trainingen voor het oefenen en toetsen van de meest voorkomende voorbehouden handelingen.

Waar en wanneer u wilt
Een ander voordeel is dat de training overal te doen is, uw zorgprofessional kan gewoon oefenen én toetsen via de app op zijn/haar mobiele telefoon of tablet, of via de website op de computer.

Enorm flexibel
U kunt starten wanneer u wilt, als u wilt vandaag nog! Zo kunt u heel snel de bekwaamheid toetsen en bijschaven van uw zorgprofessionals

Meer weten? Neem contact met ons op!