Altijd bekwame zorgprofessionals?

Home » Bijscholing zorg

Bijscholing verpleegkundige en verzorgende

De zorgvraag verandert continue. Soms is er een andere handeling nodig, ander gedrag of nieuwe kennis. Daarom is scholing van zorgpersoneel zoals verpleegkundigen en verzorgenden enorm belangrijk.

Medical Groep organiseert klinische lessen, zorgcursussen en diverse trainingen en workshops voor de zorg. Ook biedt Medical Groep de mogelijkheid om de meest voorkomende voorbehouden handelingen via e-learning te oefenen én toetsen!

Wilt u iedereen scherp houden en zorgen dat uw verpleegkundigen en verzorgenden op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Plan dan regelmatig scholing momenten in voor uw zorgprofessionals.

Waarom bijscholing zorg via Medical Groep?

Bij u op locatie (of bij ons, kan ook)
Medical Groep kan bij u op locatie komen met het mobiele skillslab of voor een zorgcursus of workshop. Liever op een andere locatie? Ook geen probleem! Medical Groep beschikt over eigen ruimtes en denkt graag met u mee.

Klinische lessen, trainingen & workshops
Geef het onderwerp aan waarover u scholing wenst en Medical Groep organiseert een les, training of workshop op maat voor uw zorgorganisatie. Of kies een van de zorg gerelateerde onderwerpen die bij Medical Groep op de agenda staan.

Theorie & praktijk

Via het mobiele skillslab kunnen de meest voorkomende voorbehouden handelingen in de praktijk geoefend én getoetst worden. Vooraf de theorie (in de praktijk) oefenen? Dat kan online via de 3D simulatie game van de meest voorkomende voorbehouden handelingen!

Meer weten over de mogelijkheden van scholing voor uw zorgpersoneel? Neem dan contact met ons op.