Bijscholing, workshops en andere evenementen - Medical Groep

Bijscholing

Blijf ontwikkelen
Blijf jezelf ontwikkelen

Bijscholing en workshops

Omdat acties in de zorg enorme gevolgen kunnen hebben, is het belangrijk dat jij de nieuwste kennis bezit en deze in praktijk kunt brengen. Wij willen dat jij altijd ‘bij’ bent. Of het nu gaat om kennis gericht op de zorg, mensenkennis, beroepshouding of kennis van de omgeving waarin je onderdeel van uitmaakt; wij willen dat jij weet waar je mee bezig bent. Daarom organiseren wij regelmatig evenementen voor onze medewerkers. Deelnemen mag altijd! Ook als je (nog) niet werkzaam bent bij Medical Groep kun je deelnemen aan de workshops en bijscholingen die wij organiseren.

Wat is er mogelijk?

Er worden regelmatig bijscholingen georganiseerd op het gebied van verpleegtechnische handelingen. Enkele voorbeelden zijn:
– Injecteren
– Wond- en stomazorg
– Diabetes zorg
– Katheteriseren

Ook is er de mogelijkheid om je BHV certificaat bij ons te behalen of te vernieuwen. Daarom bieden we veel verschillende bijscholingen aan. Onze medewerkers zijn proactief, stellen vragen over actuele thema’s en doen suggesties over bijscholingen. Wij vinden het belangrijk dat je je eigen deskundigheid bijhoudt en jezelf blijft ontwikkelen!

Schrijf je in voor een van onze cursussen

En wij nemen contact met je op!
[contact-form-7 404 "Not Found"]